Khamis, 2 Februari 2012

Testimoni diri sendiri... ^_^

Pagi ni.. hr ke-5 pakai Premium Beautiful.. terkejut jugak.. dr cangkuk yg 1st.. dah ke cangkuk yg tengah... WAhhh!!! Tak sangka..

Almaklum laa .. makan x der pantang langsung.. malam2 pun dok hadap maggi lagi.. nasi x yah ckp ler.. bertambah jugak laa..
Hehehe..

Alhamdulillah... Semua tu kan dgn izin Nya... kita hanya ikhtiar.. usaha.. sebab nak pakai Premium Beautiful..pikir punyer laa lama.. saper x terkedu .. nengok rege nyer pun buat ter'sangkut' air liur kat kerongkong.. huhuhu.. tp mmg utk jaga kesihatan, dan cantik di mata En.Hubby... terkorban laa semua tu... : )


Mesti.. org cakap..'Alaa.. dia tak apa laa guna PB.. suami mampu.. '..

Opppsttt!!! Lupakanlah ayat2 tuu.. if ikut mampu.. memang sampai bila2 x mampu dan tak cukup duit utk beli PB.. tp.. disebabkan PB tu kita yang menggunakannya boleh dapat income--(Selepas jumpa DDM Effareeza Shahruddin) terangkan mcm mana nak dpt income melalui PB.. Apa lagi..peluang yg ada depan mata... ~~Niat mula2 jumpa DDM Effa.. mmg nak beli & nak tahu tentang Premium Beautiful.. tp bila dah jumpa... berkembang laa sikit otak yg beku & celik mata bila dengar penerangan tu..

 
Ni pic dengan DDM Effareeza Shahruddin.. ~~business sharing~~
(Pic ni di upload oleh Jaja Lee...::  ^__^)

Macam mana nak dpt income dengan Premium Beautiful???
Persoalan ni.. kena laa kita jumpa utk Business Sharing kan..kan...:)

Wink* Wink*~~~Jangan risau.. Business sharing is Free!!!^_^


Owwhh!!Lupa pulak... nak tengok pic sy sekarang kan.. nanti kata .. mananyer pic sebelum dan selepas memakai PB.. heheh.. Tunnnggggguuuu!!!

Sekarang ni x sempat nak ber'posing' lagi... hehehe...

So.. kpd kawan2 berminat nak tahu.. nak details info tentang Premium Beautiful atau nak jadik Business Partner.. boleh laa email Ima atau PM Inbox FB Ima yer..



Tiada ulasan:

Catat Komen