Rabu, 1 Februari 2012

Hidangan untuk hari ini....

Lama jugak x update utk entry masak2 ni.. bkn x memasak yer.. x sempat pun upload gambo2 tu aa.. dah kena ngap... hehehe
Hari ni masak ringkas2 jer.. kat bawah ni, Baby kailan Ikan Masin..




Yg ni pulak sup ayam kegemaran hubby ngan anak2.. hampir tiap2 minggu menu ni x boleh miss.. sup ayam cendawan jer laa.. dah kalau tetiap minggu sup ayam takkan nak update blog kisah sup ayam jer kan.. skali skala boleh laa.. Ngee~~~




 Ni x berapa lengkap lg hidangan.. telur dadar jer yg x goreng lg.. nak goreng nanti hubby balik dr keje laa.. panas2.. baru best makan..Mabeles!!!pas tu lg satu the Ikan Goreng, pas tu the spesel menu yg wajib.. BUDU dan ulam-ulam.. Best..best..best!!... hahaha..

Cukup laa utk family yg comel ni aa... banyak2 menu membazir laa pulak...

Alhamdulillah...
O_O

Tiada ulasan:

Catat Komen